Clínica Dental Arquer – González

Som la teva Clínica Dental a Figueres.

Cuidem del teu somriure!

Telèfon

+34 972 510 328
Mòbil: +34 683 625 379
}

Horari

Dl. Dc. Dv. i Ds.     8:00 – 13:00 h
Dt. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h
Dj. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h

Adreça

Carrer Nou 39, 1°- 2°
17600 Figueres (Girona)

Clínica dental a Figueres

Al Centre d’Odontologia General Arquer-González som la teva Clínica Dental de referència a Figueres. Oferim tractaments dentals per a tota la família: Odontopediatria – MIROBOKA, Estètica dental, Ortodòncia invisible…

Odontologia General

Prevenir és fonamental, per això es recomana visitar l’odontòleg com a mínim un cop a l’any. Les revisions dentals et permetran detectar lesions a temps i evitar el seu progrés. A més, t’aconsellarem a millorar els teus hàbits d’higiene oral.

 

Carilles dentals
Carilles dentals

Tractament de la càries

La detecció de la càries en fases inicials permet eliminar el teixit lesionat mitjançant una tècnica senzilla i indolora. Amb les obturacions, conegudes com a empastaments dentals, restituïm la peça dental amb materials estètics de qualitat, deixant enrere les reconstruccions d’aspecte metàl·lic.

Si vius a Figueres apropa’t a la nostra Clínica Dental i descobreix la nostra manera d’entendre la salut bucal. Amb més de trenta anys d’experiència, el nostre equip t’ajudarà a trobar les millors solucions. Vine a conèixer-nos a Figueres.

 

Endodòncia

En casos on el teixit afectat arriba al nervi, es realitza l’endodòncia. Aquest tractament permet preservar la funció de la dent i recuperar la seva estètica al reconstruir-la.

Si vius a Figueres, apropa’t a la nostra Clínica Dental, t’atendrem en un ambient relaxat amb els tractaments més avançats en Odontologia.

 

Clínica Dental

Si necessites més informació contacta amb nosaltres

Estarem encantats d’atendre’t en la nostra Clínica Dental a Figueres

El nostre equip de professionals

Centre d’Odontologia General

Dr. Joaquin De Arquer

Metge estomatòleg

Núm. col·legiat 1027

Dra. Alba González

Dentista

Núm. col·legiat 7826

Montse Pi

Auxiliar dental