Ortodòncia infantil  Empuriabrava

Tractaments bucodentals a bebès, nens i nenes

Telèfon

+34 972 510 328
Mòbil: +34 683 625 379
}

Horari

Dl. Dc. Dv. i Ds.     8:00 – 13:00 h
Dt. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h
Dj. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h

Adreça

Carrer Nou 39, 1°- 2°
17600 Figueres (Girona)

Ortodòncia infantil prop d’Empuriabrava

Gràcies a l’ortodòncia infantil aconseguim una correcta alineació dental des de la infància. L’Ortodòncia Interceptiva és una tècnica clau en aquest procés, ja que permet detectar i corregir a temps problemes de mala oclusió o alineament dental en etapes primerenques. Això evita complicacions majors en el futur.

L’Ortopèdia Maxil·lofacial es complementa perfectament amb aquesta, enfocant-se en la correcció de les estructures ossies de la cara i la mandíbula. Aquesta disciplina és essencial per a un desenvolupament harmònic del rostre, assegurant que totes les peces dentals, tant de llet com permanents, encaixin de manera òptima en el seu lloc.

Finalment, la Rehabilitació Neurooclusal és una part vital del tractament. Aquesta tècnica busca equilibrar la funció mastegadora, la respiració i la deglució, tot integrant la dentició amb el sistema neuromuscular. A través d’aquest enfocament integral, promovem no només la salut dental dels més petits, sinó també el seu benestar general.

El nostre compromís és acompanyar cada infant en el seu camí cap a una salut oral òptima, utilitzant les tècniques més avantguardistes i un tracte personalitzat. Creiem fermament en la prevenció i la detecció precoç, claus per garantir una sonrisa sana i bonica per tota la vida.

 

bràquets ceràmics
ortodoncia infantil
odontopediatria

Quan visitar l’odontopediatra?

 

Primera visita

Ortodòncia infantil prop d’Empuriabrava

La primera visita a l’odontopediatra es recomana que sigui quan erupcioni la primera dent, és a dir, aproximadament al cap de 6 mesos de vida. A Centre d’Odontologia General establim els hàbits de neteja individualitzats per cada pacient des del primer moment, així com els consells dietètics pertinents.

 

Ortodòncia infantil prop d’Empuriabrava

Visita l’Odontopediatra del Centre d’Odontologia General, Figueres

Dra. Ariadna Montero, especialitzada en Odontopediatria

La nostra Odontopediatra, la Dra. Ariadna Montero, està especialitzada en Odontologia en bebès (0 – 4 anys), Odontopediatria, Odontopediatria en pacients amb necessitats especials i patologies associades i Odontopediatria sota sedació conscient, profunda i anestèsia general. S’ha format a la Universitat de Barcelona i en diferents centres sanitaris (Hospital Sant Joan de Déu, Hospital de nens de Barcelona, Hospital Odontològic de la Universitat de Barcelona). També ha realitzat estades a l’estranger (Universitat Peruana Cayetano Heredia), i tasques de voluntariat Odontològic (Clínica Odontològica Solidària del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, Barcelona).

La seva vocació per l’Odontopediatria fa que es dediqui exclusivament a aquesta branca de l’Odontologia, i la seva prioritat és que els seus pacients marxin de la consulta amb un somriure.