Dentista a Figueres

Tractaments bucodentals per a tota la família

Telèfon

+34 972 510 328
Mòbil: +34 683 625 379
}

Horari

Dl. Dc. Dv. i Ds.     8:00 – 13:00 h
Dt. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h
Dj. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h

Adreça

Carrer Nou 39, 1°- 2°
17600 Figueres (Girona)

Miroboka

Us presentem en MIROBOKA, el nostre ajudant blau!⁣

Miroboka és el servei d’Odontopediatria de Centre d’Odontologia General. Oferim prevenció bucodental, tractaments bucodentals a bebès i nens/es a Figueres i assessorament bucodental previ al part.⁣

Volem portar el món infantil a la consulta dental, un espai segur i confortable per els pacients i les famílies. Sense por ni idees preconcebudes.⁣

 

Carilles dentals

Salut bucal de l’infant. Prevenció i educació

Odontopediatria – Figueres

La prevenció i l’educació és la clau. Establir el “dental home” (la relació entre l’odontopediatra, el pacient i la família) des de les edats primerenques, constitueix la clau de l’èxit per mantenir la salut bucal de l’infant i perquè pugui arribar a esdevenir un adult sa a escala bucodental.

Les visites periòdiques a l’Odontopediatra (cada 6 mesos) també ens permetran realitzar un seguiment del creixement dels ossos craniofacials, així com de l’erupció dental, podent-se detectar de manera precoç qualsevol anomalia.

És de vital importància la cura de la dentició temporal (les conegudes “dents de llet”), ja que ajuda a l’infant a menjar, parlar, tenen una funció estètica i preserven l’espai dins de la boca que ocuparan les dents definitives, de mida molt més gran.

 

odontopediatra Perpinyà
odontopediatra Perpinyà
odontopediatria

Quan visitar l’odontopediatra?

 

Primera visita

Ondontopediatria – Figueres

La primera visita a l’odontopediatra es recomana que sigui quan erupcioni la primera dent, és a dir, aproximadament al cap de 6 mesos de vida. A Centre d’Odontologia General establim els hàbits de neteja individualitzats per cada pacient des del primer moment, així com els consells dietètics pertinents.

 

ODONTOPEDIATRIA – Figueres

Visita l’Odontopediatra del Centre d’Odontologia General, Figueres

Dra. Ariadna Montero, especialitzada en Odontopediatria

La nostra Odontopediatra, la Dra. Ariadna Montero, està especialitzada en Odontologia en bebès (0 – 4 anys), Odontopediatria, Odontopediatria en pacients amb necessitats especials i patologies associades i Odontopediatria sota sedació conscient, profunda i anestèsia general. S’ha format a la Universitat de Barcelona i en diferents centres sanitaris (Hospital Sant Joan de Déu, Hospital de nens de Barcelona, Hospital Odontològic de la Universitat de Barcelona). També ha realitzat estades a l’estranger (Universitat Peruana Cayetano Heredia), i tasques de voluntariat Odontològic (Clínica Odontològica Solidària del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, Barcelona).

La seva vocació per l’Odontopediatria fa que es dediqui exclusivament a aquesta branca de l’Odontologia, i la seva prioritat és que els seus pacients marxin de la consulta amb un somriure.