Dentista – Perpinyà

Tractaments bucodentals per a tota la família

Telèfon

+34 972 510 328
Mòbil: +34 683 625 379
}

Horari

Dl. Dc. Dv. i Ds.     8:00 – 13:00 h
Dt. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h
Dj. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h

Adreça

Carrer Nou 39, 1°- 2°
17600 Figueres (Girona)

Salut bucal de l’infant. Prevenció i educació

Dentista – Perpinyà

La prevenció i l’educació és la clau. Establir el “dental home” (la relació entre l’odontopediatra, el pacient i la família) des de les edats primerenques, constitueix la clau de l’èxit per mantenir la salut bucal de l’infant i perquè pugui arribar a esdevenir un adult sa a escala bucodental.

Les visites periòdiques a l’Odontopediatra (cada 6 mesos) també ens permetran realitzar un seguiment del creixement dels ossos craniofacials, així com de l’erupció dental, podent-se detectar de manera precoç qualsevol anomalia.

És de vital importància la cura de la dentició temporal (les conegudes “dents de llet”), ja que ajuda a l’infant a menjar, parlar, tenen una funció estètica i preserven l’espai dins de la boca que ocuparan les dents definitives, de mida molt més gran.

 

odontopediatra Perpinyà
odontopediatra Perpinyà
implants dentals
implants dentals

Quan visitar el dentista?

 

La prevenció és fonamental per a manternir una boca sana. Les revisions al dentista permeten la detecció precoç de malalties, aconseguint evitar el seu progrés. Al Centre d’Odontologia General facilitem al pacient les instruccions necessàries per millorar el hàbits d’higiene oral.

“Es recomana visitar l’odontòleg com a mínim un cop a l’any”.

 

Vius Perpinyà? Som la teva Clínica Dental de referència a Figueres. A Centre d’Odontologia General Arquer-González oferim tractaments dentals prop de tu!

  • Odontopediatria – MIROBOKA
  • Estètica dental
  • Carilles dentals
  • Implants dentals
  • Ortodòncia invisible

 

DENTISTA – Perpinyà

VISITA DENTAL al Centre d’Odontologia General, Figueres