Clínica Dental Arquer – González

El millor equip d’Implantologia a Figueres

Cuidem del teu somriure!

Telèfon

+34 972 510 328
Mòbil: +34 683 625 379
}

Horari

Dl. Dc. Dv. i Ds.     8:00 – 13:00 h
Dt. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h
Dj. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h

Adreça

Carrer Nou 39, 1°- 2°
17600 Figueres (Girona)

IMPLANTOLOGIA 

La Jonquera

Implants dentals a Figueres

Vius a La Jonquera? Al Centre d’Odontologia General Arquer-González som la teva Clínica Dental de referència a Figueres. Oferim Implantologia Dental als nostres pacients amb la millor tecnologia.

Què és un Implant Dental?

Els implants són estructures de titani totalment biocompatibles, que actuen exercint la funció de l’arrel de la dent. La rehabilitació oral mitjançant implants ofereix nombroses millores en la qualitat de vida i genera un guany de seguretat en el pacient.

 

Carilles dentals
Carilles dentals

IMPLANTS DENTALS

Sedació conscient

La Implantologia és una alternativa perfecta, en la majoria dels casos, per a totes aquelles persones que hagin perdut alguna/nes de les seves dents i necessitin restaurar-les amb una nova peça.

A Centre d’Odontologia General som conscients del respecte i la por que genera sotmetre’s a una intervenció quirúrgica. Per aquest motiu, gaudim dels mitjans per a realitzar-la sota sedació conscient minimitzant així el seu estat d’ansietat.

Finalitzat el procediment, es poden apreciar els seus grans resultats estètics i funcionals, després d’una ràpida recuperació.

Si vius a La Jonquera apropa’t a la nostra Clínica Dental. Amb més de trenta anys d’experiència, el nostre equip t’ajudarà a trobar la millor solució adaptada a les teves necessitats.

 

Implants Dentals de qualitat a Figueres

Els nostres implants dentals  són de gran qualitat, com són els elaborats amb titani, que compleixen els estàndards de qualitat i seguretat per a garantir la teva salut.

Si vius a La Jonquera, apropa’t a la nostra Clínica Dental a Figueres, t’atendrem en un ambient relaxat amb els tractaments més avançats en Odontologia.

 

Clínica Dental

Si necessites més informació contacta amb nosaltres

Estarem encantats d’atendre’t en la nostra Clínica Dental a Figueres

El nostre equip de professionals

Centre d’Odontologia General

Dr. Joaquin De Arquer

Metge estomatòleg

Núm. col·legiat 1027

Dra. Alba González

Dentista

Núm. col·legiat 7826

Montse Pi

Auxiliar dental