Odontopediatria Perpinyà

Tractaments bucodentals a bebès, nens i nenes

Telèfon

+34 972 510 328
Mòbil: +34 683 625 379
}

Horari

Dl. Dc. Dv. i Ds.     8:00 – 13:00 h
Dt. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h
Dj. 8:00 – 13:00 / 14:30 a 19:00 h

Adreça

Carrer Nou 39, 1°- 2°
17600 Figueres (Girona)

Miroboka

Us presentem en MIROBOKA, el nostre ajudant blau!⁣

Miroboka és el servei d’Odontopediatria de Centre d’Odontologia General. Oferim prevenció bucodental, tractaments bucodentals a bebès i nens/es i assessorament bucodental previ al part.⁣

Volem portar el món infantil a la consulta dental, un espai segur i confortable per els pacients i les famílies. Sense por ni idees preconcebudes.⁣

 

Carilles dentals

Salut bucal de l’infant. Prevenció i educació

Odontopediatria – Perpinyà

La prevenció i l’educació és la clau. Establir el “dental home” (la relació entre l’odontopediatra, el pacient i la família) des de les edats primerenques, constitueix la clau de l’èxit per mantenir la salut bucal de l’infant i perquè pugui arribar a esdevenir un adult sa a escala bucodental.

Les visites periòdiques a l’Odontopediatra (cada 6 mesos) també ens permetran realitzar un seguiment del creixement dels ossos craniofacials, així com de l’erupció dental, podent-se detectar de manera precoç qualsevol anomalia.

És de vital importància la cura de la dentició temporal (les conegudes “dents de llet”), ja que ajuda a l’infant a menjar, parlar, tenen una funció estètica i preserven l’espai dins de la boca que ocuparan les dents definitives, de mida molt més gran.

 

odontopediatra Perpinyà
odontopediatra Perpinyà
odontopediatria

Quan visitar l’odontopediatra?

 

Primera visita

Ondontopediatria – Perpinyà

La primera visita a l’odontopediatra es recomana que sigui quan erupcioni la primera dent, és a dir, aproximadament al cap de 6 mesos de vida. A Centre d’Odontologia General establim els hàbits de neteja individualitzats per cada pacient des del primer moment, així com els consells dietètics pertinents.

 

ODONTOPEDIATRIA PERPINYÀ

Visita l’Odontopediatra del Centre d’Odontologia General, Figueres

Dra. Ariadna Montero, especialitzada en Odontopediatria

La nostra Odontopediatra, la Dra. Ariadna Montero, està especialitzada en Odontologia en bebès (0 – 4 anys), Odontopediatria, Odontopediatria en pacients amb necessitats especials i patologies associades i Odontopediatria sota sedació conscient, profunda i anestèsia general. S’ha format a la Universitat de Barcelona i en diferents centres sanitaris (Hospital Sant Joan de Déu, Hospital de nens de Barcelona, Hospital Odontològic de la Universitat de Barcelona). També ha realitzat estades a l’estranger (Universitat Peruana Cayetano Heredia), i tasques de voluntariat Odontològic (Clínica Odontològica Solidària del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, Barcelona).

La seva vocació per l’Odontopediatria fa que es dediqui exclusivament a aquesta branca de l’Odontologia, i la seva prioritat és que els seus pacients marxin de la consulta amb un somriure.