A qui no li agrada lluir somriure radiant? La imatge personal diu molt de nosaltres. De fet, el somriure, és la nostra carta de presentació. Però tots sabem que les dents a vegades pateixen un canvi de color i percebem un enfosquiment.

Existeixen múltiples factors externs que poden contribuir al canvi de coloració: el consum de tabac, certs aliments o begudes, i fins i tot alguns fàrmacs.

Cada dia ens trobem amb més pacients descontents per la seva imatge dental, arribant a ser causant d’inseguretats en alguns casos.
Per aquest motiu, el blanquejament dental s’ha convertit en un dels tractaments estètics actuals amb més demanda a les consultes dentals.

Tanmateix, cal recordar que la realització periòdica una higiene bucal també pot contribuir a eliminar part de les taques més profundes de les dents.

 

Blanquejament dental. Què cal tenir en compte?

Si vols recuperar l’estètica del teu somriure, al Centre d’Odontologia General disposem de diferents tècniques de blanquejament que ens ajudaran a aconseguir el somriure que esperaves.

dientes blancos

Disposem de dos tipus de tractaments, el tractament domiciliari i el de clínica. El blanquejament dental a la nostra clínica ens permet treballar amb una major concentració de l’agent blanquejador dental. Ambdós mètodes són eficaços, però també us recomanem fer-ho de manera combinada per tal d’aconseguir un millor resultat a llarg termini.

El tractament a la clínica consisteix en l’aplicació d’un gel blanquejador sobre la superfície de les dents, que s’activa amb una potent llum freda d’alta intensitat que accelera el procés de blanquejament.

El nostre tractament és còmode, ràpid i segur.

D’altra banda, el blanquejament domiciliari permet al pacient realitzar el tractament a casa. Realitzem unes mides al pacient i creem unes fèrules a on s’aplicarà el gel dental blanquejant. Els pacients que alternen els dos mètodes assoleixen un millor manteniment del to que hem assolit.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres.

Foto de freepik

Disponible en: Español