El tractament de les arrugues d’expressió periorals és, avui en dia, una tendència en odontologia. Mitjançant la tecnologia del plasma ric en factors de creixement, a partir d’un mínim volum de sang procedent del mateix pacient, podem aïllar i concentrar les proteïnes responsables de la reparació i regeneració dels teixits per a utilitzar-los terapèuticament.

Entre les seves aplicacions, trobem l’ús del plasma en la regeneració facial. L’aplicació dels factors de creixement dóna lloc a una millora de l’estat general de la salut de la pell, proporcionant un aspecte més lluminós, uniforme i natural a aquesta.

 

Com s’obté el plasma ric en factors de creixement?

L’obtenció de plasma ric en factors de creixement és senzilla: s’extreu un petit volum de sang del pacient i se sotmet a un procés de centrifugació. Això ens permet seleccionar la proporció que conté factors de creixement i ho converteix en un preparat adequat per a la seva aplicació en el pacient.

 

Beneficis

  • Producció d’àcid hialurònic propi.
  • Pell més homogènia. Les línies d’expressió i arrugues fines s’atenuen en les zones infiltrades.
  • Augment de consistència. Afavoreix l’augment de la producció de procol·lagen i elastina, incrementant el gruix de la pell, i aconseguint així una major consistència i fermesa de la nostra pell.
  • Hidratació. Millora el nivell d’hidratació de la pell. Mantenint la seva acció en el temps.
  • Reducció dels efectes de la radicació solar en la pell. La tecnologia emprada en aquest centre augmenta la tolerància de la pell a l’exposició solar demostrant la seva eficàcia en l’àmbit biològic i estètic.
  • Lluminositat de la pell. La pell recupera la lluminositat que es perd amb el pas dels anys.

 

Tractament

El tractament consisteix en la realització de microinfiltracions de plasma, obtenint uns resultats progressius que comencen a apreciar-se passades les 24 hores des de la primera aplicació.

En cada pacient, s’ha de valorar el grau d’envelliment i adaptar en cada cas la pauta de tractament. Els resultats es veuen condicionats en funció de la regularitat i el número d’aplicacions.

 

Referències

Estética. (2020). Accés 4 febrer 2020, des de http://bti-biotechnologyinstitute.com/es/pacientes/plasma-rico-factores-crecimiento/estetica/

Imatge: Nensuria / Freepik